Gå till innehåll

En helg i oktober

Mars månad har snart gått och det är fortfarande lite kyligt ute. Vart vårvärmen har tagit vägen vet jag inte men till ön har den inte kommit i alla fall.

Jag längtar till Oktober månad. Klingar dåligt med tanke på att jag inte är någon höstmänniska men jag kan ändå inte låta bli att längta. En helg i oktober så ska jag och min äldsta dotter Stéphanie till Göteborg och titta på teatern/musikalen The Sound Of Music.

Ja det är ju ingen Julie Andrews som ska sjunga men den lär säkert vara bra ändå. Ni som känner mig vet att The Sound Of Music är den bästa film som någonsin har gjorts. Musikaler har alltid stått mig varmt om hjärtat med. Jag längtar!

Men innan dess kommer det ett X antal månader som jag ska försöka fylla och det ska väl inte vara några problem i sig. Om inget annat så finns det en hel del jobb på hemmaplan som måste göras varje dag. Men jag ska försöka och stanna upp och njuta av vardagen med.

¨Hur sommaren kommer se ut vet jag inte riktigt än. Jag kommer ta den som den kommer. Dock så ska jag försöka ha med mig min kamera när jag är ute. Här på Öland så kan man få många fina foton. Jag skulle vilja åka från den ena fyren till den andra. Öland är runt 14 mil lång så man borde ju kunna göra det på en dag men än har det inte blivit av. Man kan ju ta det som en utflykt en dag. Ha fikakorgen med sig och några glada barn som vill upptäcka ön 🙂

Vi är så duktiga på att skjuta fram allt till morgondagen. Men en dag så kommer det inte finnas en morgondag och då har allt gått förlorat.

Ha en fin dag mina vänner!

22 reaktioner på ”En helg i oktober

 1. sofia

  Håller med, rätt så kallt ute än så man undrar ju vart värmen är någonstans haha. Åh förstår verkligen att du längtar till det, låter ju underbart 🙂

  Svara
 2. Daisy

  Mysigt att ha så mycket planerat, även om ni ej har planer för sommaren. Här finns det lite planer ialf 🙂

  Svara
 3. Anna

  Åh då förstår jag att du längtat till oktober! Jag ska ta och kolla upp om musikalen går i närheten av här vad jag bor. Tror inte jag varit på någon musikal och skulle varit riktigt kul 😊

  Svara
 4. Sanna

  Åhh jag älskar också musikaler - så underbart! Var och såg mamma Mia the party för 2 helger sedan och det var sååå bra! Förstår att du längtar 😍

  Svara
 5. Madde

  Men så roligt med musikal, även om det är ett tag dit. Så roligt att komma hemifrån någon dag och få göra något annat.

  Svara
 6. Hannas krypin

  Av de musikaler jag har sett är Sound of music lätt den bästa! Förstår att du längtar till oktober. Vilken rolig dagsutflykt du vill göra. Skulle också gärna besöka fyrarna på Öland. När jag var barn så var jag vid fyrarna men aldrig inne i dom. Det skulle jag gärna göra nu.

  Svara
 7. Anna

  Så härligt att ha någonting att se fram emot i höst. Hoppas att du får njuta av en lång och härlig vår och sommar däremellan.

  Svara
 8. Amanda

  Ja man ska ta vara på dagarna för man vet inte när det är försent. Tycker det låter bra att ta sommaren som den kommer 🙂

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: