web analytics
Gå till innehåll

En helg snart gången

Jag däckade efter middagen. Ja det var nog inte pga middagen utan snarare för chokladpuddingen. Mitt socker blev nog för högt. Nu har jag fått i min en kopp kaffe och börjar känna mig piggare.

Jag har inte fått tag på en minneskortsläsare än så jag har inte fått in mina bilder från studenten i datorn än, men jag hoppas kunna det i veckan. Jag vill gärna se hur bilderna blev själv.

Idag har vi städat för fullt. Fredrik var duktig idag för han rensade hela altanen och där fanns en hel del att ta bort. Vi använder ju altanen som ett förråd under vinterhalvåret då vi ändå inte  kan vara där ute.

Jag städade nedervåningen. Plockade undan, dammsög och torkade golv. Sedan var det dags för att fixa till middagen. Sen gick dagen kan man säga. Ikväll tar vi det bara lugnt. Barnen ser lite på TV och Fredrik sitter i ett möte med järnvägsföreningen och jag satte mig här. Ska dock inte bli så långvarig för jag ska snart lägga mig och lyssna på en ljudbok.

Häromdagen så började jag med att lyssna på Medan han lever. En självbiografisk bok. Tänkte skriva mer om den i morgon. Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: