web analytics
Gå till innehåll

En helt underbar födelsedag har jag haft

Jag har haft en underbar födelsedag. Dagen började med att familjen sjöng för mig på morgonen och gav mig kaffe på sängen. Sedan var det att köra iväg barnen till skola och dagis. Ironiskt nog så skulle det snöa som bara den idag med. Jag som inte gillar snö ska få det på min födelsedag. Någon där uppe gillar inte mig 😉

Telefonen har ringt idag och jag har svarat och tackar för gratulationer. Min svärmor kom hit med jättefina gardiner som hon hjälpte mig att sätta upp. Vi tog en snabbfika med en slät kopp kaffe och sedan skulle hon iväg och jag skulle fortsätta att plocka lite här hemma. Innan i förmiddags så ringde telefonen och det var från blomsteraffären. De hade blommor som skulle köras ut. De kom med en blombukett och det var från min son André. Han hade skickat den i morse. Så gulligt. Sedan kom Fredrik hem och vi körde och hämtade barn. Vi åkte inom affären och köpte smörgåstårta som vi skulle ha i kväll.

Sen åkte Fredrik till jobbet och jag var hemma med barnen. Fredrik kom hem klockan 17:30 cirka och jag fick ännu en present och Stéphanie hade en present till. Jag öppnade dom och sedan kom Iris med ett fint kort och med pengar i samt en jättefin blombukett. Ändå så hade jag fått en blomma tidigare idag. Av mamma och Lasse fick jag ett litet skåp. Det har jag till mina smycken.

Iris kom hit och vi åt smörgåstårta och rundade av med kaffe och tårta. Telefonen har ringt även i kväll och gratulationerna har varit många. Jag tackar alla som har ringt och gratulerat mig, och tack till alla er som har gratulerat mig här i bloggen och på facebook.

Jag hade en enkel bjudning hemma idag, men en fest kommer till sommaren i stället. Då blir det grillfest i trädgården med poolparty för den som vill hoppa ner i poolen. Jag hoppas på en kanonfin sommar i år.

Det har varit en perfekt dag men jag saknade min son André. Han var kvar i Skåne och han skrev på facebook att han hade gärna velat vara här och firat min dag. Jag hade gärna haft honom här med, men ibland så går det inte som man vill. Jag sa att vi får fira när vi kommer ner nästa gång.

Jag saknade även min pappa idag. Hade han varit i livet hade han inte kunnat komma hit ändå för snön har vräkt ner, men då hade vi gått till honom i stället. Nu finns han tyvärr inte längre och en dag som denna så är saknaden enormt stor.

Här under har vi den fina tårtan och vi är samlade runt köksbordet. 
Här är de jättefina presenterna

Blommorna var jättevackra som jag fick. Nedan är rosor från Fredrik

Rosor från min svärmor

Denna underbara bukett fick jag av min son André
Blommorna samlade

Intressant?

1 reaktion på ”En helt underbar födelsedag har jag haft

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: