web analytics
Gå till innehåll

En lång dag.

Vilken lång dag det har varit. Jag jobbade först nere i affären i sex timmar och sen hämtade vi barnen. Åkte hem o var hemma några timmar. Jag fixade diskmaskinen. Tvättade en maskin tvätt och sen städade jag av köket. Lagade middag och åt. Fredrik kom hem o vi körde ut med de minsta barnen till min svärmor sen for vi tillbaka till stan och åkte till städjobbet.

Sen hämtade vi barnen o åkte hem. Barnen är lagda och jag sitter här dödstrött, men det är fuskbyggarn på tv o det vill jag inte missa. Förstår inte hur de vågar fuska så i de byggen de tar sig an.

Önskar er alla en fin kväll.

kram

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: