web analytics
Gå till innehåll

En lång dag

Det blir en lång dag idag. Har varit vaken sedan 03:30 ca. Är något trött nu. Jag vaknade och kunde inte somna om. Har ont i mina leder och saknaden efter min bästa vän gör sig påmind. Ni tycker kanske att jag tjatar men jag saknar henne något så fruktansvärt mycket.

Det är skönt det är helg i alla fall. Vad jag vet idag så har vi inga planer men det kan ju ändras snabbt. Det är sådant man aldrig vet. Är det snö i pulkabacken så blir det kanske en sväng dit. Ska till gravarna med tänkte jag. Se så att ljusen fortfarande står tända. Ljuset som vi satte hos Tomas har vi här hemma nu. Mycket tråkigt att det inte fick stå kvar vid hans grav.

Hampus fyller år om en månad ca och han funderar på vad han önskar sig. Jag tror att det blir spel till sin dator. Får se vad det blir. Barnen får välja vad de vill ha till middag när de fyller år och det skulle inte förvåna mig om Hampus väljer pannkakor hahaha.

Nu ska jag försöka och göra lite nytta här hemma. Det behövs. Ha en fin dag och en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: