web analytics
Gå till innehåll

En liten Nellie blev döpt idag

Lilla Nellie blev döpt idag, 27 september i Borgholms kyrka. Ett vackert flickebarn som jag är en stolt farmor till och numera även fadder. Jag tackar Robin och Tove för förtroendet.

Lilla älskade Nellie

Jag kommer följa dig genom livet och jag kommer alltid att finnas här för dig. Hjälpa dig att bana väg ut i vuxenlivet. Stötta dig och ge dig råd...när du vill ha dom 🙂 Du är en underbar liten flicka som kommer växa upp till en vacker tjej. Med de föräldrar du har så har du bara goda förutsättningar att lyckas här i livet.

Jag älskar dig du finaste flicka. Du fyller mitt hjärta med kärlek <3

Lycka till i livet <3

Barndop

Det var en vacker gudstjänst. prästen var mycket trevlig att lyssna på. Det var högmässa så det var både kör och nattvard. Jag älskar kyrkokörer. Det blir så mäktigt på något sätt. Det hela började med psalmen Oändlig nåd. Den psalmen hade jag på pappas begravning. En tanke gick till honom denna dag. Han var med fast på sitt sätt. Vi hade även ett blått ljus tänt under tiden vi åt och drack kaffe.

Timmen i kyrkan gick rätt så fort. Efter kyrkan så var det mat och kaffe på forngården där vi hade dukat upp till lite festligheter. Det var mycket trevligt att träffa Toves släkt. Ja även min egen förstås hahaha.

Nellie fick  många fina presenter. En del som hon har nytta av och kommer få nytta av och en del som hon kan spara som minne från denna dag. Vi hade tur med vädret med. Dock så hade jag inte tur med min mobil för jag tappade den i golvet så displayen gick åt skogen så jag fick också ett minne från dopet 😉 Det blir att lämna in den.

Nu är de stora barnen på bio. Själv så sitter jag barnvakt åt både Milo och Nellie. Jag hoppas ungdomarna har det trevligt. Robin var för söt idag. Han gick ner till stan och skulle kika lite. Hem hade han en fin vindtät jacka med sig till mig som han hade köpt. Så gulligt. Naturligtvis så blev jag glad 🙂

Just nu är jag rätt så trött. Ska lägga mig när ungdomarna kommer hem. Det har varit stressiga dagar nu innan dopet men nu lugnar allt ner sig igen. Jag hoppas ni får en fin kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: