web analytics
Gå till innehåll

En lugn dag på stan

Ska lägga mig men jag slänger in några rader om hur dagen har varit innan jag släcker mina blå. Idag tog jag de 4 minste barnen med mig till stan och gick en runda där nere. Det slutade med att vi gick till kondis och fikade. Det var barnens idé och jag tyckte att det lät bra. Vi fem gick in och tog ett stort bord och sedan gick jag och beställde. Barnen såg ut vad de ville ha, jag betalade och sedan satt vi en stund på fiket och bara var för en stund.

Stéphanie har ju en kompis här som ska vara hos oss i veckan. Hon kommer från Västervik och är hur go som helst. Hon har även en annan kompis här hemma men hon bor i Borgholm och brukar vara hemma hos oss. Det fungerar hur bra som helst mellan tjejerna. Idag var de 4 tjejer och en kille. Kompisen från Västervik har ju en pojkvän som bor här i Borgholm. Han är en svärmorsdröm kan mansäga. Mycket charmig och trevlig. Han serverade mig kaffe i förmiddags 🙂 På bilden sitter de och spelar yatzy.

Igår var vi hos min svärmor. Fredrik skulle hjälpa sin mor med att klippa några syren buskar så jag tog de barn som ville följa med och tog en promenad. Jag tog med mig Elsa oxå. Några foton blev tagna och de bjuder jag på här innan sängen kallar.

God natt och sov gott!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”En lugn dag på stan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: