web analytics
Gå till innehåll

En lugn dag

Jag hade 224 inlägg i min inkorg. Ni får ursäkta mig men jag nollställer den och går in till mina vänner och läser lite. Jag har haft fullt upp i helgen. I fredags var jag och Fredrik på bio med min ena son. Vi såg Jägarna 2. Den var rätt så bra faktiskt.

I lördags så kommer jag ärligt talat inte ihåg vad vi gjorde. Förmodligen var vi hemma men jag vet inte. Hörs det konstigt? Jag känner igen det där symtomet iaf. Det betyder att jag har rent för mycket runtomkring mig just nu så det får inte plats så mycket där uppe i huvudet för det är redan fullt.

I går vad vi iaf på bio med resten (nästan, Min största var inte med) av barnen. Vi såg Smurfarna. Den var uppskattad kan jag säga. Själv älskar jag ju smurfarna och har gjort det sedan jag själv var liten. Det är roligt att de håller sig kvar i vård värld.

Idag är jag hemma med de två minste. Det öste ner som sjutton här hemma i natt och i morse. Jag tänkte i mitt stilla sinne att jag behåller de små hemma så slipper de bli dyngsura när vi går hem på eftermiddagen. Vi har haft det riktigt mysigt. De ser just nu på filmen Antz och äter lite chips till det. (fast det är måndag)

Jag ska försöka ta mig i kragen nu när de ser på tv. Jag ska dammsuga över här lite och plocka undan lite i vårt sovrum. Ha en fin dag!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: