web analytics
Gå till innehåll

En månad har gått

Det är ingen lek att vara magsjuk. Jag har varit det titt som tätt den senaste tiden och jag förstår inte varför. Det gäller att dricka mycket i alla fall. Jag skulle ha åkt in till  min samtalskontakt idag och det behövdes verkligen men jag fick ringa återbud. Jag vågar inte åka in till Kalmar med denna magen. Sen så är det kanske smittsamt med, jag vet inte. Jag vågar inte chansa heller. Jag vill inte vara orsaken till att flera får vara hemma från sina jobb.

Jag skulle dock behövt gå till min samtalskontakt idag. Det hade varit skönt och få ur sig alla tankar man går och bär på. Få en utomståendes syn på saker och ting. Det är aldrig fel faktiskt. Jag hoppas på en tid nästa vecka i stället.

Min axel var bra i går men i morse kände jag av den igen. Det blir att ta det lugnt med andra ord. Jag förstår inte vad jag har gjort men det är nog en inflammation för jag är både lite svullen och varm. Dock så har jag ingen rodnad men det är bara skönt det.

Jag sov oroligt i natt, men det kan i och för sig bero på min mage. Det är jobbigt att vakna på morgonen när man har varit uppe några timmar innan. Hela dagen blir lång. Det var den igår med tyckte jag. Den tog aldrig slut kändes d som.

Idag är det en månad sedan som jag och Fredrik gifte oss. Inte så länge men det känns längesedan som vi gick där i kyrkogången tillsammans. Det var sol och sommar och det var en dag som jag alltid kommer minnas med glädje.

Det är 3 1/2 vecka sedan stora sonen flyttade och det känns som evigheter sedan. Tiden kan verkligen spela en ett spratt. Jag saknar min son naturligtvis men jag accepterar att han går sin egen väg. Det känns dock konstigt då vi en gång stod väldigt nära. Vi har gått igenom så mycket tillsammans och jag kan inte bara slänga bort det.

Det närmar sig val. Jag längtar faktiskt till söndag. Jag tänker se valvakan så länge jag orkar och jag hoppas att rätt parti tar hem det hela. Det skrivs en massa om vad partiledarna har sagt och vad de tycker. Jag bortser från det och tar till mig det som har varit de senaste 8 åren. Jag vill INTE ha 4 år till med Reinfeldt. Jag vill inte det. Det bådar inte gott om han får sitta på tronen igen.

Det skulle varit roligt och veta hur säkra partiledarna är på att ta hem segern. Är de självsäkra eller tror dom att ett annat parti kan ta hem det hela? Själv är jag orolig över hur det kommer gå för SD. Jag tror att fler röstar på dom detta valet än förra. Jag vet inte varför jag tror det men det känns som att det skulle vara så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: