web analytics
Gå till innehåll

En minnesrik helg

Snart har helgen gått mot sitt slut. Det är några timmar kvar på denna dagen men ärligt talat så skulle jag kunna gå och lägga mig nu. Det är en halvtråkig dag med regn som öser ner.

Helgen har annars varit bra. Den började i fredags med att jag och Fredrik var utbjuden till min svärmor på mat. Det var en liten mysig tillställning med flera av Fredriks släkt. En moster, två kusiner med partner och barn, en morbror och en dotter. Vi fick en välkomstdrink innan maten serverades. Det blev kött med potatis och jag kan säga att det var väldigt gott och mycket trevligt.

Även ikväll hade min åttaåring sitt första disco 🙂 Det var en åttondeklass som hade ordnat med disco för lågstadiet på sin skola. Han fick med sig pengar till inträdet och lite pengar att handla för. Han hade dansat på som bara den sa han och det tror jag inget annat om heller. Han hade haft jätteroligt.

Idag har vi varit i kyrkan. Beatrice var med i en musikal och Hampus var med i "kören". De var jätteduktiga allihop. Musikalen gick ut på att det man kan göra för någon annan är gratis. Att vara en fin vän och ge en hjälpande hand kostar ingenting. Lämna ingen utanför utan var

Efter kyrkan så åkte vi till Harry´s i Borgholm för att en god pizzabuffé och bowla lite. Jag bowlade inte för jag har fortfarande ont i min sida. Det är något virus som satt sig i muskeln sa doktorn. Ingen Ipren hjälper fast doktorn sa att det nog skulle göra det. Får väl se hur det går med den saken.

Innan det var slut i kyrkan så tände vi ett ljus. Den som ville fick gå fram. Jag gick fram och tände ett ljus för min älskade pappa.

Det är min tjej som är i grönt och vem som är min pojk kan man inte ta fel på. Han är den ende som är kille 🙂

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och bara vara en stund. Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: