web analytics
Gå till innehåll

En ny Cockerpoo = Cindy Lee

Jag har varit lite fråntagande från bloggen en tid. Jag har spenderat min tid i Skåne i 10 dagar. Träffat vänner och släkt. Det var mycket roligt att f träffa bästa vännerna igen. Man tog dagen som den kom och njöt av tiden kan man säga. Väl nere så blev jag med en hund. En liten Cockerpoo som har fått namnet Cindy Lee. Hon är så söt. Foton finns nedan.

Idag har jag tvättat några maskiner tvätt. Torktumlaren fungerar inte som den ska s jag fr hänga upp all tvätt. Lite drygt då vi är så många och vi behöver handdukar och sängkläder. Det är när maskinerna inte fungerar som man märker hur beroende man är av dom.

Det har blivit några promenader med hundarna med idag. Sally fick duscha för hon gnider sig mot marken. Det ska vara s skitigt som möjligt tycker hon. En liten gris är hon 😉

Nu ska jag fortsätta min dag här hemma. Hoppas allt är bra med er <3

semesterCockerpooCockerpoo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: