web analytics
Gå till innehåll

En Officer och Spion

Jag har fått hem boken En Officer och Spion. Den är skriven av Robert Harris. En författare som var helt okänd för mig. Boken är en historisk thriller och jag har höga förväntningar på den. Jag har börjat läsa den så smått och lovar en recension på den när jag läst den klar. Jag älskar att läsa och gärna biografiska böcker eller deckare. De ska vara spännande och berörande.

Boken kommer ut i handeln den 29 mars och jag hoppas vara klar med boken tills dess. Den har 496 sidor så det finns lite och läsa om man säger så. Den verkar bra i alla fall.

Idag är det sista dagen för barnen i skolan innan påsklovet. Det ska bli skönt med lite ledighet. å det är lov så kan jag ägna mig lite åt boken medan barnen gör sitt. Vi ska vara hemma till påsken och för en gång skull så har inte Fredrik jouren. Han har alltid haft någon dag under påsken.

När pappa levde och vi skulle fira med honom så fick vi ofta fira påsken på torsdagen för sedan hade Fredrik jouren. Men det gick lika bra. Vi har det mysigt. Kunde vi inte ta hem pappa så gick vi till honom.

Jag glömmer aldrig en jul då det hade snöat så mycket så man kunde inte komma någonstans med bilen. Ingen taxi kunde köra pappa hem till oss. Så vad gjorde vi då? Jo vi lagade till maten hemma och satte grytor och skålar i pulkor, sedan gick vi till pappa där han bodde. På hemmet där han bodde hade dom ett stort rum som man kunde vara i så där dukade vi upp maten och firade jul hos pappa i stället. Det var mysigt.

Robin, Tove och lilla Nellie ska fira påsken med Toves familj. Det kommer bli mysigt för dom. Nell
ie hon är riktigt aktiv nu. Hon blev 9 månader i förrgår. Tiden går fort. De har varit hos Toves familj i en vecka och jag tyckte att Nellie hade vuxit så mycket under den tiden. Hon reser sig upp och står för sig själv. Bara i några sekunder men ändå. Hon är så duktig.

Jag blev så glad när hon såg mig och ville komma till mig. Jag trodde nästan att hon skulle bli främmande för mig då hon inte sett mig på en vecka. Hon är ju i den åldern då de är lite främmande. Jag tänkte att hon glömmer kanske bort en. Man är lite löjlig men det är ju mitt första barnbarn. Förmodligen så kommer det vara så infr varje barnbarn man får 😉

Nu ska jag ägna en stund åt min bok. Ni får ha en fin dag. Sköt om er!

En Officer och Spion

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: