web analytics
Gå till innehåll

En ovanlig morgon

God morgon alla glada. Vaknade i morse trött men nu känner jag mig pigg. I morse var nog den första morgonen som inget gick fel på. Barnen väcktes och de gick upp. Åt frukost utan att bråka. Jag o Fredrik klädde på vars en liten småpojk o sen var det dags att åka till dagis o skola.

Inget bråk i bilen o inget tjat. Varken från barn eller oss vuxna. Man brukar ju få tjata på dom annars.

  • -sluta
  • -skrik inte
  • -Lått honom/henne vara
  • -Glöm inte väskan

mm mm mm mm. Ja listan kan bli hur lång som helst. Men allt gick lugnt o smidigt och framförallt tyst. Hmmm...Det var nästan så att man undrade när himlen skulle falla, för någon hake måste det väl finnas? 😉 Eller?

Nu sitter jag här vid datorn. (fy på mig) Gör det varje morgon. Skönt o bara sitta här och varva ned. Skriva ett blogginlägg. Läsa några bloggar. Kommentera dom. Ibland hinner jag inte det men då försöker jag ta igen det på kvällen.

Idag ska jag på möte. Hela 30 mil bort. Det blir en lång resa både dit o hem. Speciellt vid denna tiden på året för det lär vara mörkt när vi åker hem igen. Iaf så ska det bli ett intressant möte.

Ni missar väl inte min tävling som jag har i samarbete med Milk&Milla? Man kan vinna valfria kläder från Katvig av ett värde på 200kr. Har du inga egna barn så känner du kanske någon som har. En fin present till ett vackert barn. Vill du inte vara med själv så känner du kanske någon som skulle vilja? Tipsa gärna.

För att komma till tävlingen så trycker du HÄR.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till sen blir det det vanliga här hemma. Ha en fin dag alla läsare!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: