web analytics
Gå till innehåll

En paus från livet

Jag har varit så dålig på att skriva den sista tiden. Det beror inte på bloggtorka utan mest fr att man måste ta hänsyn till andra människor. Det är vinter och med denna årstiden har jag svårare att stå emot yttre motstånd så att säga. Jag går här hemma ch försöker lappa mitt inre. Är sjukskriven på heltid och jag behöver det verkligen. Jag försöker vara så positiv som jag bara kan men det är inte alltid det når fram.

Samtidigt som jag har mig själv så har jag mina barn som behöver mig. Jag försöker stötta andra som behöver stöttas men när jag själv behöver det så är dom människorna borta. Det känns ju inte s roligt precis för man börjar fundera på vad man är värd i deras ögon. Inte så mycket i alla fall. Det som känns mest är de ord som aldrig uttalas men man vet att dom hänger där i luften. Folk tror att man inte förstår men det gör man. Ord kan uttalas på olika sätt. Dessa ord uttalas i bemötande. Förstår ni vad jag menar egentligen?

Jag har tagit en paus på Facebook, så även med telefonen. Jag orkar inte prata med någon just nu. Jag vill inte låtsas att jag är glad när jag inte är det. Jag lyssnar på musik och låter musiken hela min själ. Kanske tar jag en paus härifrån med. Jag vet inte. Ibland äär det skönt att skriva av sig men det är samtidigt svårt när man känner sig hämmad.

Ni får ha det så bra i alla fall. Jag kommer tillbaka. Jag vet inte bara när. Det kan vara i morgon, men det kan lika bra vara om några dagar. Kram på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: