web analytics
Gå till innehåll

En paus gör susen

Jag tar en välförtjänt paus. Jag har putsat fönster, torkat av golv och fortsatt att rensa ut vintern. Det är så skönt. Man samlar på sig en hel del under det mörka halvåret. Man tänker inte på att man gör det men så är det. I alla fall här hemma hos Andersson Nilsson.

Fotografen ringde. I augusti så ska jag vara med i ett reportage som Hemmets Veckotidning ska ha. De vill ha en kärleksfull bild av mig och Fredrik. Det ska väl kunna ordnas 🙂 Det ska vara fint väder ute så jag har beställt det den 12 maj.

Idag ringde en kär gammal kompis till mig. Vi träffades första gången för ca 25 år sedan och vi har haft mycket roligt ihop. Vi var några tjejer som höll ihop och vi träffades nästan varje dag. Hörby är ju inte så stort men det fanns en hel del ungdomar där. I alla fall runt oss för vi var ett litet gäng som brukade festa tillsammans. Tack Nina ör att du ringde. Så otroligt roligt att höra din röst. Jag hoppas vi kan träffas snart.

Det blåser ute men det är ändå varmt. Jag gick ut med Sally innan och jag gick med bara linnet på. Hon sprang och nosade överallt. Helt plötsligt så ser jag inte nosen på henne. Då har hon stoppat ner den i ett rör som var i marken. Tur hon inte fastnade. Hon är så nyfiken den hunden, men hon är så go.

Nu ska jag fortsätta att jobba här hemma. Ni får ha en underbar eftermiddag och kväll.

 

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: