web analytics
Gå till innehåll

EN resa till USA i drömmarnas värld

I natt var jag, Fredrik, Robin och hans två barn i USA. Jag var Au pair och tog hand om två barn. En flicka och en pojke. Vi bilade dit hur nu det skulle kunna vara möjligt men i drömmarna så är ju allt möjligt, eller hur? Vi kom dit rätt så snabbt. Det tog inte alls lång tid. Jag träffade familjen och fick mitt schema. Det var inte så många timmar jag skulle jobba och det hela skulle vara i två månader.

Familjen var svenskar. De kom från Skåne 🙂 så att förstå språket var inte så svårt med andra ord hahaha. Vi åkte på en loppis där och vi fick inte sålt någonting. Men så kom pappan i familjen med en skylt där det stod klassens namn på och då skulle det komma folk sa han. Vart folket tog vägen vet jag inte men helt plötsligt så var allt slutsålt.

Jag hittade nyckelringar på marken som jag och min stora son slogs om. Vi ville ha dom båda två. Jag gick skrattande vinnande ur leken men gav sakerna till min son i alla fall hahaha.

Jag har som bar alltid drömt om att flytta till USA. Det landet har alltid fascinerat mig. Vet inte varför. Nashville och Hollywood skulle jag vilja komma till. Texas lockar också. Jag tycker ju om country så det hade varit häftigt.

Nu är det fredag och helgen är på ingång. Jag ska fortsätta att plocka här hemma. Det närmar sig första advent och alla ljus och tomtar ska plockas fram. Några dagar in i december så ska jag opereras och kommer förmodligen vara lite trött dagarna efteråt.

Önskar er alla en fin helg. Kram på er!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

23 reaktioner på ”EN resa till USA i drömmarnas värld

  1. Evelina

   Vissa drömmar är helt underbara. Har en kompis som bor i USA och hon trivs så väl. Hoppas du har haft en trevlig helg❤️

   Svara
 1. Lexochlogan

  USA är verkligen fantastisk varit där 5-6 gånger och hade våra liv sett lite annorlunda ut och vi inte haft As barn på deltid hade vi lätt flyttat, hade fått jobb där genom jobbet. Tänk vilken annorlunda uppväxtmiljö språkmöjligheter de kunde fått

  Svara
 2. Jeanette

  USA fashinerar mig mycket också & det är så många platser jag vill se 🙂 Vi ska göra en resa dit när vi kan & har sparat tillräckligt, vi vill gärna bila runt i nån månad.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: