web analytics
Gå till innehåll

En säker barnvagn

Jag följde med min svärdotter i morse när hon skulle lämna sin dotter (mitt barnbarn) på dagis. Vi tog vars en vagn och körde. Det gick smidigt. Barnvagnarna som Tove och Robin har till sina barn är bra att köra. Smidiga och är lätta att ta med sig. Det bästa av allt är att de är säkra för barnen att åka i. Det finns stora skillnader på olika barnvagnar. Den första jag köpte var kanon. Den hade jag länge och den höll sig till flera barn efter min son.

Dock så köpte vi en het ny varnvagn till min näst yngsta son och den var bra men den kändes så tung på något sätt. Vi kunde bara ha den vagnen till honom för sedan gick den i sönder. Så mycket pengar för en vagn som inte höll. Det var inte det värsta utan det var ju att barnet faktiskt kunde skadat sig i den. Nu gjorde han tack och lov inte det men det kunde ha gått illa.

Man kör upp ett barn sittandes i barnvagnen och man gör det lugnt och sansat. Inget övernaturligt skumpande utan så som man ska kunna göra. Den höll inte. Den bara slöppte på ena kortsidan i själva chassit. Det är otroligt viktigt att ha en barnvagn som faktiskt håller. Ett barn ska kunna sitta säker utan att det ska hända något. Barn är det värdefullaste man har!

Barnvagn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: