web analytics
Gå till innehåll

En skön dag går mot sitt slut

Då var en lugn dag snart slut. Det har varit en mycket skön dag faktiskt. Jag och Stéphanie åkte med Robin o Tove till Kalmar. Dom skulle på ultraljud och jag o Stéphanie skulle träffa stora sonen. Innan dess så träffade vi Angelica, Andrés flickvän. En söt tjej som verkligen är hans före detta flickvänners motsats. Det var roligt och träffa både henne o André idag.

När vi var klara i Kalmar så hämtade Robin oss. Tove lagade maten så jag fick sätta mig till dukat bord. Köttbullar och potatis. Så gott. Hon är duktig på att laga mat våran Tove. Hon underlättar mycket för mig här hemma ibland. Det uppskattas!

Nu ikväll har vi tagit det lugnt. Vi har umgåtts, pratat och skrattat tillsammans. Det är så skönt att man kan göra det. Vardagen blir lättare och man är aldrig ensam. Min dotters pojkvän som bor här hemma har en härlig humor. Han och Robin är likadana. Det blir mycket skratt kring dessa två.

Jag kommer bra överens med mina barns andra hälft och det är så skönt. Att vara svärmor är så mycket roligare då. Vi respekterar varandra och det tycker jag är viktigt. Då jag även har barnbarn så är det extra viktigt tycker jag.

Nu är det dags för mig att sova så jag säger god natt och sov gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: