web analytics
Gå till innehåll

En socialdemokrat eller en moderat?

Idag är det tisdag och ute är det mulet och grått. Så fruktansvärt tråkigt. Hösten kan vara vacker men då ska det inte vara regnigt och grått. Jag saknar redan sommaren! Men med hösten så kommer böckerna fram. Det är mysigt att krypa upp i soffan och ta med sig en mugg med kaffe eller varm choklad och sedan bara läsa och läsa.

Idag händer det inte så mycket egentligen. Inte mer än det vanliga. Mina leder mår inte bra av detta vädret och mina eksem lever sitt egen liv. Har sår på både fingrar och handflator. Jag smörjer och smörjer men det försvinner aldrig helt ändå.

Nu väntar jag spänt på hur vår regering kommer se ut. Ska Stefan Löfven röstas bort? Ska det bli en moderat som får posten som statsminister?

Jag hoppas verkligen att det blir Stefan Löfven som får det förtroendet. Hur kommer landet att se ut om fyra år om en moderat får sitta på tronen och bestämma? Hur mycket ska de få förstöra och rasa det som har byggts upp under de fyra år som gått?

En socialdemokrat satt på tronen och fick upp Sverige lite grann på fötterna. Sedan får en moderat hand om Sverige och skuldsätter oss ännu mer än vad Sverige redan var. De hade åtta år på sig att rasa Sverige ner i skiten. Sedan kommer det en socialdemokrat och får upp Sverige på fötter igen.

Folk gnällde på Stefan och sa att han sänkte Sverige. Han var inte bra som statsminister och ingen bra ledare. Folk ville att han skulle resa upp vårt land på fyra år. Hur skulle det vara möjligt? Att resa upp ett land på fyra år när moderaterna sänkte landet under de åtta år de regerade. Det är nästan omöjligt men Stefan tog upp oss en hel del. Vi är på god väg uppåt och det kommer raseras om en moderat kommer sättas på posten som statsminister!

Min tro och mina åsikter!

Ha en fin dag!

26 reaktioner på ”En socialdemokrat eller en moderat?

 1. Gisela

  Ja, det är dags för en regering nu iaf, det var ju ett tag sen det var val.
  Min ena son har också jättesvår hud och vi använder bara ringblomssalva. Jag gör min själv men de går att köpa, ex på Organic Makers eller Föllinge. Det är det enda som hjälpt honom så det är ett litet tips 🌼

  Svara
 2. Viktor Högnäs

  Här idag lyser solen för fulla muggar, men vissa dagar har det varit grått och mulet. Men jag vet inte vad jag tycker, det kan vara mysigt ibland när det är lite "mörkt" och grått! 🙂 Man kan mysa ihop sig lite!

  Svara
 3. Bella DemonLady Benjaminsson

  Moderaterna har INTE tänk på psykisk sjuka eller på folk som inte kan jobba av olika anledningar. Dom tänker bara på dom rika och skiter i oss som inte har de så jävla bra ställt. Om dom kommer till makten kommer jätte många psykiskt sjuka bli utförsäkrade och dom som har socialen kommer få de 100 gånger svårare att upprätthålla sin existens. Nej tack! Då jag själv har psykiska åkommer så av mina egna framtid och tusen tals andra. Hoppas jag INTE Moderaterna kommer till kraften.

  Du vet om att vi har hög procent på folk som tar livet av sig. De högsta är bland män som mår psykiskt dåligt och andra är ungdomar som mår dåligt pga tex dom inte får arbete, de går dåligt i skolan, dom blir mobbade, föräldrarna har de tajt ekonomiskt eller att dom bli för tryckta pga politiken. Detta antalet lider HÖG risk att öka radikalt om Moderaterna kommer till makten.

  Samt kommer Moderaterna till kraften kommer dom ha samstyra med SD. Vilket är högrisk. Och då kommer flera människor bli lidande. Inte bara för oss som är svenska medborgare utan för alla invandrare. En kvinna oavsett härkomst kommer inte få bestämma själv om hon vill göra abort i vecka 16. Utan kommer bli tvingad till att behålla ett barn som hon kanske inte kan ha kvar UTAN att hon ska behöver förklara varför.

  Du vet om att om Moderaterna går ihop med SD så kommer KD stötta dom i sjukhus frågorna och ta bort många sjukhus som blir sålda till privata företag där folk måste betala högt för att få vård. Alltså någon som har skulder kan inte ta räkning. Har du inte pengarna i handen får du inte vård. De världen är inte bättre än vår sjukvård idag.

  Om man klagar på Trump i USA så ska man inte sätta Moderaterna i makten här.

  Man får tänka på sina med människor oxå. Inte bara på vad man själv anser. Moderaterna är stora i tex Stockholm och andra län. De är SD och KD med. De funkar dom jätte bra på. Men INTE att styra ett helt land.

  Dom kan lära sig att acceptera att folk har röstat från Sossarna. Men nej som vanligt så ska man ha och ha. Girighet heter de. Och girighet är INGET sett att driva Sverige framåt.

  Svara
 4. Bella DemonLady Benjaminsson

  OBS min kommentar var inte riktad mot någon Personligen. Utan med en upplysning till hur jag ser på de <3

  Svara
 5. lillank

  Jag är inte heller glad åt att temperaturen faller, för mina leder mår inte så bra i kyla. Dessutom torkar huden och spricker. Har en handsjukdom och måste gå med elhandskar på vintern.
  Politiken gör mig faktiskt nästan matt att tänka på nuförtiden. Värre sandlåda hittar man inte ens i en megastor lekpark.

  Svara
  1. Lisa

   Denna kyla är det många som inte tycker om av olika anledningar. Får hoppas att du kommer må bra ändå.

   Svara
 6. Carolina

  Han blev bortröstad och jag kan förstå varför de har inte har något förtroende så vi får väl se vem det blir eller om det bli omval.Ha en underbar tisdag <3

  Svara
  1. Lisa

   Ja det var skönt. Svårt att tänka sig att det var så varmt i somras när hösten är så kall som den är nu

   Svara
 7. Yasmine mamma till dennis och angelina

  Jag är nog röd i hjärtat och röstat därefter men visst är det så att alla partier valfjäskar.
  Sossarna har en bättre politik för svaga och sjuka vilket moderaterna inte har .
  Men det har funnits både bra och dåliga saker under åren.
  Hoppas det blir en regering nu allafall

  Svara
 8. Tay

  Asså detta med politik, har aldrig varit så insatt som det här året. Alla andra år har jag bara skitit it det helt. men i år...
  Känns inte som att vi har demokrati i Sverige. S hade flest röster, and that's it! Varför ska riksdagen ha sista ordet? Trodde det var folket som skulle välja vem som ska sitta och inte riksdagen!

  Och det tjafset med "blocken", orkar inte!
  Nu när Stefan blev nedröstad hoppas jag att vi inte får någon från SD eller M, för vi vet att de kommer köra Sverige i botten!

  Svara
  1. Lisa

   Jag tycker deras system är rent för jävligt rent ut sagt. Jag hoppas det är en från S som kommer sitta och att Stefan fortfarande kommer sitta med i partiet.

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: