web analytics
Gå till innehåll

En stjärna har gått ur tiden

Surfade in på aftonbladet och skulle läsa litenyheter och fick läsa att Rickard Wolff har gått bort. Så tragiskt. Men han var ju sjuk under hela hösten. Alla de gamla godingar går bort en efter en. Dock så fick Rickard i och för sig inte bli gammal för han hann bara bli 59 år gammal 🙁 En stjärna från jorden har fått stiga upp till det blå för att skina ner på oss jordbor i stället.

R.I.P

Idag har jag slagit in julklappar. Några av alla som ska slås in. Jag blev så pass trött så jag fick gå och vila en stund efteråt.

Nej nu ljög jag faktiskt. Jag var så osmart så jag stoppade in några chokladtoppar och kärlksmums så jag blev hög på socker. Ja ni läste rätt. SOCKER!!! Jag är diabetiker så jag SKA inte äta sådant men jag kunde inte låta bli.

Ikväll blir det nog film. Pontus ville se en film så det blir nog det ikväl. Jag hoppas ni får en fin kväll!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: