web analytics
Gå till innehåll

En stjärna har släkts.

En folkkär artist har gått vidare och har lämnat jordelivet. Lasse Brandeby är död. Så stod det på en status på facebook och jag bara tänkte: Det kan han väl inte vara? Han var inte så gammal. Hur kan han ha dött?

Men det vet vi alla att vem som helst kan dö bara så där. Enda dagen kan allt vara bra och nästa dag så finns en person i ens närhet inte längre. Livet kan förändras hastigt fast man vet att tiden är uträknad för vissa människor.

Tydligen så hade Lasse varit sjuk en längre tid. Han hade njurproblem och legat inlagd på sjukhus. Jag hoppas han inte led för mycket. Mina tankar går till hans familj.

R.I.P

Det är sorgligt när någon går vidare. Det sägs att det går tre åt gången. Då är det bara att vänta på två till snart. Usch vad sorgligt. Man får hoppas att det är ett ordspråk bara, men jag måste ändå säga att det har stämt in varje gång här iaf.

Senast var nu när min moster gick bort. Sedan min faster och sedan till sist min pappa. Det var verkligen tre fina människor som gick bort efter varandra.

*************************************************************

Idag har Robin varit hemma. Vi har inte gjort så mycket egentligen. Varit tillsammans och haft det allmänt trevligt. Vi åkte ut en sväng till Iris. En hög med kvistar och löv skulle eldas upp och medan Fredrik fixade det så tog jag hundarna och barnen och gick en promenad. Det var inget vackert värde för det var grått och kyligt men det var skönt att gå ändå.

Vi bjöd hem Iris på middag. Hon kom och medan jag fixade maten så såg hon och resten av familjen på något som vi hade spelat in. Ett program som spelades in här på Öland. Kommer inte ihåg vad det hette men det var  människor från USA som tävlade om något.

Maten blev inget märkvärdigt utan jag gjorde klyftpotatis och stekte kotlett och hamburgare. Till det hade vi hemmagjord bearnaisesås. Det var rätt så gott och maten tog nästan slut. Men så var vi ju några stycken med. Vi satt 6 i köket och 3 i vardagsrummet. Stéphanie hade en kompis här hemma som oxå åt här. Det var de två samt Robin som placerade sig i vardagsrummet där de gärna satt och åt.

Jag har faktiskt hunnit med några maskiner tvätt med men jag har inte hunnit att vika något. Det får jag ta i morgon. Ska dock ta fram kläder till barnen så de har det i morgon när det är dags för skola och dagis. Jag hoppas ni alla får en fin kväll!.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”En stjärna har släkts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: