web analytics
Gå till innehåll

En stjärna har slocknat

Jag var 5–6 år gammal när jag gick i Lekskolan (numera förskolan). Jag kom dit på morgonen och som alltid så spelade fröken Är du kär i mig ännu Klas-Göran. Det var min och en kompis absoluta favoritlåt. Det är nog den låten som jag lärde mig allra först.

Idag har en av våra mest folkkära artister somnat in. Det är en stor sorg som hon lämnar efter sig, men inte bara det. Är det någon som gett så mycket godhet, kärlek, underhållning till svenska folket så är det alla våran Lill-Babs.

Hon fanns där under ens uppväxt. Ja inte personligen men i radio och i TV så spred hon sitt ljus. Hon gav verkligen allt och lite till. Man kunde se och förstå att det hon gjorde var av kärlek både till sitt arbete och till alla som lyssnade på hennes ljuva stämma.

Det som jag själv beundrade Lill-Babs för var att hon var så jordnära och hon glömde aldrig vart hon kom ifrån. Hennes familj kom alltid först och det är hedrande för det är många som glömmer bort allt det där tyvärr.

En stjärna har slocknat här på jorden och en ny har tänts i himlen.
R.I.P kära Lill-Babs. Må änglarna sjunga för dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: