web analytics
Gå till innehåll

En stor man har lämnat jordelivet

God förmiddag. Det regnar här i Borgholm idag. Inte just nu för tillfället men det kommer och går som det vill kan man säga. Jag tror det är änglarna som gråter. Loffe Carlsson har gått bort. Han blev 80 år gammal. Det känns så sorgligt. Alla dom där gamla härliga artisterna och skådespelarna går bort, en efter en. Det finns snart inga levande legender kvar känns det som. Inte här i Sverige i alla fall. Det är tragiskt. Tänk så fort det kan gå. Ena stunden så badar dom bastu och ser på solnedgången. I nästa stund somnar han in.

R.I.P Janne Loffe Carlsson

Ja det är tragiskt. Döden är något som förenar oss alla. Livet och döden går hand i hand käns det som. Ena stunden så finns man och i nästa så är man borta. Man vet aldrig när den kommer på besök. Kanske lika så bra det i och för sig.

I går såg jag min svärmor stå i kassan på Netto och packa ner sina varor. Jag kunde inte låta bli att tänka att hon som är över 80 år vill ha det som det är nu. Jag förstår inte det. Vid den åldern så skulle man kunna tänka sig att man vill ha alla som står henne nära runt sig, men det r kanske som så att alla inte står henne så nära trots allt?

Jag har två barn som är hennes barnbarn. Betyder inte dom någonting? Varför är det bara några få av skaran barnbarn som betyder något? Varför är alla inte lika mycket värda?

Nu har jag den turen att mina barn pratar inte om henne. Det är sorgligt det med för så vill inte jag att mina barnbarn ska tänka och göra med ig. Jag vill vara en del av mina barnbarns liv och gör allt för att vara det, men vi tänker inte samma helt enkelt.

Några tankar här och nu. Det är så ibland. Nu ska jag göra lite nytta. Ha en bra dag!

6 reaktioner på ”En stor man har lämnat jordelivet

 1. M

  Tycker mer det är du som valt att inte ha henne i era liv - och, dessutom drog du in barnen i det hela. Ibland kan man försöka hålla barn utanför vuxnas bråk och bete sig moget.
  Be om ursäkt, hålla barnen utanför och försöka gå vidare.
  Det du har skrivit om din svärmor reflekterar med på hur du betett dig(extremt omoget) - hade definitivt kastat ut dig om du bott i ett av mina hus.
  Har ni flyttat än ens?

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   1. Du var inte hemma hos oss den 3 maj när hon kom hembjuden till oss och betedde sig illa FRAMFÖR barnen!
   2. Du har inte varit närvarande de gånger då hon har kränkt mina barn FRAMFÖR barnen i fråga!
   3. Du har inte varit hemma hos oss de gånger hon kom och var otrevlig FRAMFÖR mina barn!

   Du har inte varit närvarande en enda gång! Du kan helt omöjligt säga att jag har dragit in mina barn i någonting! Jag har hållit mina barn utanför. Jag har tålt MYCKET på grund av mina barn men nu tyckte själv barnen att det var nog med kränkningar mm så då satte jag ner foten! Det är INTE okej att uppföra sig illa bara för att man är gammal! Jag har inte valt att det ska vara så här. Jag har stått ut i 12 år.
   Att inte du vill ha mig i något av dina hus sårar inte mig. Jag skulle inte vilja bo under ditt tak ändå!

   Svara
 2. k

  för det första vet hon inte vad som har hänt och varför vågar inte personen träda fram är det moget av en kvinna som är över 70 år att bete sig så och dra in barnen i detta.och varför skall sjubarns mamman be om ursäkt hon har inte gjort något fel utan att skydda sina barn

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   I dagens samhälle (iaf på Öland) så ska man inte skydda sina barn. Man ska låta andra kränka dom och sedan är kravet att man ska be dessa människor om ursäkt för att dom har gjort det. Vilken logik!

   Svara
 3. Pingback: Ja herregud...vad säger man?! - Sjubarnsmamman

 4. Pingback: Det går inte att gömma sig - Sjubarnsmamman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: