web analytics
Gå till innehåll

En stor pojke idag

Idag för 10 år sedan fick jag äran att bli mamma till en mycket intelligent och fin pojke.  Hampus fick han som namn. Han var ett så kallat sockerbarn då jag fick diabetes under graviditeten.  Han föddes med ett litet blåsljud i hjärtat och han var rund och fin. Han vägde 4260 gram och var 50 cm lång.

Idag är en viktig dag. Hampus fyller tvåsiffrigt. Han blir 10 år. Ett stort GRATTIS till dig min älskade son. Jag hoppas du fått en fin och mysig dag <3 Jag tror att han fick det. Han önskade sig en pannkakstårta vilket hans farmor hade gjort. Jag hann inte då jag först var på vårdcentralen med Stéphanie och sedan in till Kalmar med Benjamin.  Det var snällt av henne. Iris fikade naturligtvis med oss. Hampus öppnade sina paket och han blev överlycklig när han såg att det mesta var Star Wars lego som han fick av oss. Han fick även en selfiestick dom han önskade sig. Men han fick även två fina tröjor och lego av sin farmor. Av mormor, Lasse,  Diana och Peter fick han 400 kr. image

image

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: