web analytics
Gå till innehåll

En superälva

Superälvan är född. Det är lite häftigt att få 111111 i personnumret 🙂 Undrar hur många som kommer få de siffrorna? De håller säkert statistik på det med. Första barnet som föddes denna dag såg dagens första ljus klockan 00:18 i natt. Det blev en flicka och hon kommer att heta Älva i andranamn. Grattis till flickan 🙂

När man bloggar så kan det vara rätt roligt och veta lite vart besökarna eller läsarna kommer ifrån och vilka sökord som används för att komma till min blogg.

Den första visar några av de ord som söks på för att hamna på min blogg. De flesta har ju skrivit sjubarnsmamma så det är kanske inte så konstigt egentligen.

Här ser man hur många procent som söker på ett visst ord.

Detta ser ju normalt ut. Men det varierar hela tiden. Vid flera tillfällen har jag sett att folk har sökt på incestbilder. Incestnoveller eller annat som har med det ämnet att göra. De har sökt på de orden och då hamnat min blogg. Det är inte konstigt i sig för jag har skrivit en del om just incest och sexuella övergrepp. Jag är så emot allt det och alla dom som gör barn illa.

Det som jag började fundera på var själva sökorden. Vem söker på incestbilder eller incestnoveller? Det skulle jag gärna vilja veta. Det är för mig inte normalt att söka efter sådant och att bara veta att det finns dom som gör det får en att må illa.

Statistik är rätt så intressant över lag tycker jag. Man vet att man har läsare men det är inte alla som kommenterar. De som väljer att inte kommentera eller visa sig vet man inte så mycket om. Men när man tittar på statistiken på bloggen så kan man ändå få ett hum om dom. Man känner inte dom men man ser att de kommer tillbaka och att de förmodligen tycker om att läsa min blogg. Det är ju roligt 😀

De som väljer att kommentera har man möjlighet att själv besöka och man får möjligheten att få en ny vardag att följa 🙂

Det är skönt att man själv kan välja vad man vill göra. Det är inte alla bloggar som jag kommenterar när jag varit där och läst. Inte för att jag inte vill utan det bara blir så. Den som har bloggen kan förmodligen se att jag varit där iaf 😉

Idag har jag småpojkar hemma. Vi kunde ligga kvar i sängen och mysa lite då vi inte behövde gå upp. Vad händer? Jo vi går upp iaf. Barnen vbar pigga och jag blev pigg. Varför är det alltid så? När man är ledig och kan ligga kvar, just den dagen är man extra pigg. Skönt att det är helg iaf.

Ska ni hitta på något roligt i helgen? Själv ska vi bara vara hemma. Vi ska plantera höstlökar. Hoppas det inte är försent. VI ska ha lite liljor och tulpaner tänkte vi. Det är fars dag på söndag och det blir att fira sambon och jag ska till pappas grav och göra fint där. Men dagen börjar med kyrka för min yngsta dotter ska sjunga i kyrkan med kören där.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Ha en fin dag alla vänner.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”En superälva

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: