Gå till innehåll

En tigerunge

Snart har denna veckan oxå gått. Vart tar dagarna vägen?  Halva November har gått och det är snart bara en månad kvar till jul.

Idag har jag varit inne i Kalmar och fotograferat mina ögonbottnar. De gör det på grund av min diabetes och jag blir kallad igen om tre år. Tycker det är bra att de har sådan koll för just synen kan försämras på grund av sjukdomen. Inte synen i sig helt och hållet utan det kan bli förändringar i ögongloben. Jag ska få svar hemskickat där det står hur det var denna gång.

Idag när vi skulle hämta barn på dagis så fick jag med mig en liten tiger hem. Denna var dock snällare än de riktiga men han såg farlig ut 😉

Ja det var bara en söt liten Hampus som fanns bakom målningen 😀

Stéphanie kom hem tidigare idag från skolan för hon hade huvudvärk. Det går en massa skit nu igen men det är kanske inte så konstigt. Det är november och det är kallt. Hur mycket jag än vill hoppa över vintern så kommer den iaf.

Jag missade Den svagaste länken. En tävling som går på sjuan. Men det är inte första gången och troligtvis inte den sista heller. Dock ska jag snart lägga mig ändå. Är trött i huvudet. Ha en fin kväll alla!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”En tigerunge

  1. Smulan

    Jag fick graviditetsdiabetes när jag väntade Hampus för 5 år sedan. Det försvann efter förlossningen men jag fick tillbaka det under graviditeten med Pontus. Efter förlossningen ville det inte riktigt försvinna. Det gjorde dock det ändå och för ett år sedan tog jag värdena och det låg högt. Skulle ha gått igen men tiden försvann och jag mådde bra. Tänkte inte på det helt enkelt.

    I våras blev jag super trött. Orkade knappt gå upp ur sängen. Jag drack mycket och gick på toa mycket. Testade mig och hade då över 20 på fastande mage. I maj fick jag diagnosen satt.

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: