web analytics
Gå till innehåll

En tung dag

Idag är det tre år sedan som Carina gick bort. Jag har fortfarande svårt att säga det. Ska till kyrkogården sen och sätta blommor i minneslunden.

Det var snö och is på marken när vi körde till kyrkan där begravninen hölls. Vi åkte i god tid och det tog några timmar. Blomsterarrangemanget på fotot gjorde jag själv. Den tog en kväll att göra. Den var den första jag gjorde.

Saknaden är så otroligt stor. Ibland så saknar jag ord.

Underbara fina älskade Carina ❤ Du är så otroligt saknad ❤

Jag kan ibland inte förstå att du inte längre finns. Ditt telefonnummer har jag kvar i mobilen. Jag kan inte få för mig att ta bort det. Saknar din röst. Skulle gett allt för att få prata en stund med dig. Eller bara sitta och njuta av tystnaden tillsammans.

Hoppas du har det bra där du är ❤

Livet är orättvist och det är svårt att acceptera, men jag försöker.

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: