web analytics
Gå till innehåll

En tur med båten

Vilken helg detta kommer att bli. Igår åkte jag bussen till Ullared tillsammans med min svärmor och en hel hög bussresenärer. Iris kom och hämtade mig vid 05:30 och sedan åkte vi till Kalmar där bussen skulle gå. Klockan 06:30 gick bussen och vi var framme vid 11:30. På bussen spelade vi bingo men jag vann ingenting, men jag satt nära naturligtvis.

Vi gick 5 timmar inne på Gekås och jag fick en hel kundvagn med kläder och annat smått och gått. Jag blev några tusenlappar fattigare men det var det värt. Denna gången var det mer en kompletterings handling. Förra gången jag och Fredrik åkte så hade vi två kundvagnar fulla.

Vi kom hem runt 20:draget och sedan var det TV som gällde. Ja efter jag hade delat ut kläderna till barnen och sambon. Sedan blev det lite TV. Jag skulle ha lagt mig tidigare än vad jag gjorde men jag kom upp ändå i morse.

Förra året när vi var iväg med Cinderella / Viking Line så vann min son en gratis resa med Viking Line. Ett rum på Lyx avdelningen. Ja det var min sambo som vann den men det var min sons förtjänst för han hade gått tipsrundan och satt upp Fredrik med samt vi andra. Fredrik vann och det blev vår julklapp från André. Tack sonen min!

Nu ska vi äta och ha roligt. Vi hörs kanske i morgon......eller i över morgon. Hur som helst får ni ha en fin helg. Kram kram.

Intressant?

2 reaktioner på ”En tur med båten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: