Gå till innehåll

En underbar dag går mot sitt slut

En helt underbar dag går mot sitt slut. I alla fall för mig haha. Jag är helt slut. Det märks att man inte är 25 längre.

Vi har gratulerat min äldsta dotter som blev 20 år igår. Vi gratulerade henne nsturligtvis igår med men idag hade hon sitt kalas.

Vi reste ett stort psrtytält på gården. Sedan bar vi ner stolar och bord och pyntade till det lite. Sedan for vi på för att förbereda maten. Sallad med kyckling och kassler. God pålägg och hemmabakade bullar som dottern själv gjorde. Till fikat blev det hemmagjord nougatkaka som Tove hade gjort. Den var god den med. Kakor som dottern bakat stod också på bordet.

Vi sjöng för henne och jag hoppas hon blev nöjd med sin lilla festtillställning. Men det tror jag 🙂 Det hörs så i alla fall haha

Vi var 20 till maten nen senare på kvällen kom några av hennes vänner. Det är mycket fina ungdomar. Så trevliga och artiga.

Vi fick tur med vädret fast det såg mörkt ut i förmiddags. Då regnade det. Vi gick ner till stan då jag skulle köpa mors dags present till i morgon. Hittade både till min mamma och till Fredriks mamma. Vi tog en tur till pappas grav med.

Nu ligger jag i sängen något trött men jag är tacksam för denna helgen. Ha det gott och sköt om er!

Fest

Fest

Fest

Fest

16 reaktioner på ”En underbar dag går mot sitt slut

  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Hon tackar så mycket 😊
   Ja det är jättesmidigt. Vi kunde sitta ute utan att frysa 😊

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: