Gå till innehåll

En vardag med panikångest

Det är som vilken dag som helst. Nästan i alla fall. Denna dagen (i lördags) var den bästa på länge. Vi åkte och handlade Fredrik, jag och småpojkar (som inte är så små längre). Vi unnade oss pizza och sedan valde vi en film tillsammans som vi tittade på. Allt var frid och fröjd. Jag trivs som bäst med familjen.

Helt plötsligt som en blixt från en klarblå himmel då fick jag hjärtklappning. Sjuhundra hästar som galopperade i bröstet på mig. Panikångest på hög nivå. Tankar som virvlade runt. Vart kom dom ifrån. Jag gick koncentrera mig på att andas. Tänka på att jag inte skulle fly ut. Det går inte fly från sig själv.

Det tog en halvtimme ungefär innan den en både ut. Jobbigt. Kämpigt. Ville inte att killarna skulle märka något. Det gjorde dom inte.

Igår åkte jag in till Kalmar. Stéphanie kom också in. På väg till min samtalskontakt så var det dags igen. Det var skönt och komma in till henne faktiskt.

Ikväll var det dags ännu en gång. Vart kommer dessa panikångestattacker ifrån. Min kropp som redan är trött blir ännu tröttare. Det tar på krafterna. Kan bero på att kroppen arbetar så hårt.

Någon som har något bra knep att få en attack att gå över snabbare? Har någon tips så kom gärna med dom.

Kram på er ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: