web analytics
Gå till innehåll

En vecka kvar…sen gäller det

Det är en vecka kvar tills tävlingen avslutas om den bästa recensionen om Femtio nyanser av honom. För tillfället så är det bara 15 bidrag som tävlar och de tio som fått flest böcker vinner den andra delen av triologin. Jag ligger för närvarande etta så en bok vinner jag kanske. Resan däremot så tror jag att den går till någon annan.

Det finns många bra bidrag och min är en bland dom. Det är ju så att bara för att jag ligger först i topplistan så är det inte säkert att det blir jag som vinner. Juryn ska nämligen utse en av de tio. Vem som helst kan vinna med andra ord. Men jag sticker inte under stolen med att jag hade blivit överlycklig över att få vinna resan till Seattle.

Vill du ge mig din röst? Kika in här och rösta på Sjubarnsmamma.

Det hade varit så häftigt att få ta med Fredrik till Seattle en vecka. Det är inte så ofta som vi får den där viktiga egentiden tillsammans. Nej jag håller alla tummar och tår för att jag ska kamma hem det här, men jag är även realist och vet att det finns andra som skrivit bättre än jag.

Vi får se hur det går. Jag är i alla fall glad över att ha fått så många röster som jag har fått samt att jag faktiskt ligger etta i topplistan. Skulle jag inte vinna så är bara det en vinst för mig 😀

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: