web analytics
Gå till innehåll

En vinnare korades

Igår såg jag på Big Brother. Det var finalen och en vinnare korades. Det fanns tre finalister och två av dom tyckte jag var värdig vinnare, men jag önskade att en av de två skulle vinna halv miljonen som var vinsten. Det var Hanna. Grattis Hanna!

Amandus var oxå en värdig vinnare men jag tyckte ändå att Hanna skulle vinna. De båda har suttit flera ggr nominerade men hamnade ändå i finalen. Det var lite häftigt. De har blivit mobbade i huset men klarade sig ända till slut. Härligt att se faktiskt. Amandus blev ju påhoppad om sin sexualitet och det var ju något av det grövre slaget och Hanna blev hela tiden trakasserad av Marcel

Jag hade aldrig klarat av att bo i ett sådant hus i 106 dagar utan att få träffa mina barn och min familj. Jag hade blivit mer knäpp än vad jag är idag om jag skulle bo med folk som inte gillade mig. ja...jag slipper det iaf. 🙂

Idag fick vi upp i morse som vanligt och åkte till skola och dagis. När vi kom till dagis så blev vi påminda om att det var planeringsdag och att vi hade ju tagit de små lediga. Men vi fick ha dom där om vi ville. Jag hade rent glömt bort det. Jag tog hem barnen igen och nu sitter vi här och myser.

Ha det gott där ute.

Intressant?

4 reaktioner på ”En vinnare korades

 1. Anna

  Ja Hanna var en värdig vinnare, jag hoppades på henne eller Annika, Amandus blev påhoppad men gjorde inte så mycket.
  Då var tjejerna desto roligare!
  Skönt att de är över, har sett varje avsnitt 🙂
  Ha en bra dag!
  Anna

  Svara
 2. Anonymous

  Samtidigt känner man om nu hon har de så illa ställt som hon tjutit om i programmet då skaffar man sig inte nya bröst....så jag blev lite kluven mot slutet....men av de tre som va kvar va hon nog rätt....

  Svara
  1. Smulan

   Vad jag har förstått så skaffade hon sig dom innan det tog slut med barnens pappa. Då när hon tog den operationen så hade de förmodligen det bra ställt. Sen blev hon ju ensam. Jag tycker det är härligt för henne att kunna få det bra. 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: