web analytics
Gå till innehåll

Ensam allena med barnen

Gick upp tidigt i morse och fick iväg barnen till dagis och skola. Fredrik åkte tidigt i morse och kommer inte hem förrän i morgon så det blev att gå i morse, men det var faktiskt skönt. Så skönt så att jag funderar på att göra det framöver med. Förutom när det regnar då alltså.

Har mått halvdant hela dagen. I  morgon ska jag in till Kalmar till min samtalskontakt och det ska bli skönt faktiskt. Jag hoppas få en del råd av henne på hur jag kan göra framöver. Ja jag skrev kan göra för hon kommer som sagt bara med råd. Sedan får jag besluta själv. Precis så som det ska vara. Dock så kan ju besluten vara otroligt jobbiga men ett måste.

Jag har alltid gått på och tänkt lite på mig själv. Min samtalskontakt tjatar på mig och säger att jag måste börja tänka på mig själv. Jag är bara rädd för att när jag väl gör det så ska folk tycka att jag är egoistisk. Kanske tycker de att jag är dum som inte finns där för andra men vem finns där för mig?

Jag ska inte bli tråkig nu men jag är lite down.

Det blir en tidig kväll för mig idag. Ska lägga barnen och sedan slänga mig själv i sängen och förhoppningsvis så har ångesten lagt sig något.

Ni får ha en fin kväll och sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: