web analytics
Gå till innehåll

Ensam i tystheten

Sitter här ensam och lyssnar på tystheten. Skulle egentligen lägga mig men jag kunde inte låta bli att sätta mig en stund nu och bara finnas till lite. Alla sover utom jag. Var på väg att stänga ner datorn och tänkte att innan jag gör det så ska jag in och skriva några rader då tystnaden ännu ligger kvar här.

Det är inte ofta jag kan sitta här med huset fullt med folk och ändå har det tyst runtomkring mig. Det är rätt så skönt ibland faktiskt.

Jag ringde upp en gammal vän till mig. En vän som jag fick kontakt med för 7 år sedan. Vi kom i kontakt med varandra på Lunarstorm då när den sajten fanns och vi har kontakt än idag. Ibland så har vi kontakt ofta och ibland så kan det gå flera månader innan vi hörs av igen. Men oavsett hur lång tid det än går mellan våra samtal så är hon min allra bästa vän. Med henne kan jag prata om allt med. Hon är guld värd!

Under samtalet med henne så somnade Pontus bredvid mig. Jag låg i sängen och pratade och han lade sig bredvid mig. Fredrik kom och jag sa till honom att sätta en blöja på Pontus och när han hade tagit av honom kläderna och skulle få om blöjan på han så börjar Pontus skratta och försöka hålla kvar kalsongerna som inte var på längre. Han sov under hela tiden och det såg väldigt roligt ut.

Fredrik somnade strax därefter. Han var trött för han var uppe väldigt tidigt i morse. Sen har han varit ute på vägarna den största delen av dagen så det var behövligt för honom att få sova. Jag ska själv gå och lägga mig nu snart. Ska bli skönt för det händer inte ofta som man kan somna tidigt. Gå och lägga sig tidigt kan jag men att somna går inte. Nu ska jag ta möjligheten i akt och släcka mina blå innan klockan 22.

God natt och sov gott.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: