web analytics
Gå till innehåll

Ensam med barnen

När man var liten så lekte man att man var prinsessa. Man var i stort sett avundsjuk på att man inte var det då det fanns dom som var en levande prinsessa.

Idag är jag långt ifrån det. Jag är nog mer rik än vad dom är. Jag får och kan iaf själv bestämma om jag vill föra saker. jag kan t.o.m göra slut med pojkvännen om jag nu skulle vilja det. Stackars Madeleine måste vänta tills hennes storasyster har gift sig.

Orsaken är att det läggs för mycket fokus på Madeleine i stället föhttp://www.aftonbladet.se/brollopet/r Viktorias bröllop. Ja det gör tydligen inget att lillasyster går och är olycklig i ett förhållande. Bara storasyster har det bra.

Tycker det är skönt som sagt att inte vara en prinsessa. Skönt att slippa alla dom krav som en prinsessa har.

aftonbladet - aftonbladet - aftonbladet

Det är kväll o jag har bara varit hemma några timmar. Stängde affären kl 18 o sen hem o lagade till spagetti o köttfärssås. Vi har ätit, plockat undan o läst läxan. Nu ska barnen lägga sig.

Fredrik är på övning, så jag är själv med barnen. Ska snart lägga mig. Ska fortsätta att läsa min bok. Ha en fin kväll alla vänner.


Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.


Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: