web analytics
Gå till innehåll

Ensam med fyra barn

Vad det är tyst i huset nu när alla har åkt hem. Mamma och hennes sambo samt min lillasyster och lillebror med familj har varit här sedan i fredags och åkte hem idag. De kom för att gratulera Robin på hans konfirmationsdag. Det har varit trevliga dagar men nu återgår allt det vanliga igen.

Mina små var lediga från dagis i går för att leka med Markus men idag gick de och de har haft roligt. Hampus var iväg med sin grupp till ambulansen och gjorde ett besök. Det var uppskattat kan jag säga och Hampus berättade en hel del på vägen hem.

Jag hann precis hämta de små på dagis när telefonen ringde från skolan. Det var tvillingarnas lärare. Hon berättade att Benjamin mådde inte så bra. Han hade svårt med andningen. Killen har ju astma och ibland är det extra jobbigt. Det var inte så långt dit så jag var snabbt på plats och tog med honom hem. Jag ringde doktorn för att få ut nya mediciner till honom. Det är skönt att allt är elektroniskt nu för tiden så man slipper långa väntetider. Det är bara att gå ner idag och få ut det man behöver. Ja om man har recept i datorn på det alltså.

Benjamin mår bättre nu och skönt är det, men jag förstår att han tycker det är jobbigt.

Nu har vi precis ätit kvällsmat och det blev pannkakor till barnens önskan. Jag lyckades med att bränna en pannkaka och Hampus sa att nu visste han hur man gör lakrits 😉
Stéphanie är på fotbollsträning och Fredrik jobbar. Jag skulle behöva ta hand om tvätten men jag dumpar den tills i morgon faktiskt. Är rätt så trött på denna klädhög nu och ingen tar ju den ifrån mig ändå så den väntar vackert på mig iaf.

Ni får ha en fin kväll. Själv ska jag bara slappa.

Intressant?

4 reaktioner på ”Ensam med fyra barn

 1. Ullis

  Vill bara tacka för en insiprerande blogg, har fem barn själv men skulle lätt kunna tänka mig 1-2 barn till. Sluta inte skriva!

  Svara
  1. Smulan

   Tack så mycket. Roligt att du gillar min blogg. Visst är det härligt med barn? Jag brukar säga: en mer eller mindre spelar väl ingen roll 😉

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: