web analytics
Gå till innehåll

Era åsikter är viktiga

Har gjort en ny header. Ingen avancerad men den visar min älskade familj. Fotona är tagna på Leos Lekland i söndags och vi hade så roligt där. Det var i och för sig barnen som mest sprang runt men även jag gick för att se vad de sysslade med. Spelade en omgång schack som jag förlorade men jag hade roligt. Kunde inte spela Air Hockey som jag brukar göra då jag ska vara försiktig efter operationen.

Frågestund och mina läsares åsikter

Jag brukar säga att jag bloggar för mig själv vilket är sant men visst vill man att de som läser ens blogg ska trivas när de kommer in här. Jag har en del besökare vilket är mycket roligt. Jag har några frågor till er som jag skulle vilja ha svar på. Inget krav naturligtvis men jag skulle bli glad. Svaren publiceras i morgon under dagen.

 1. Vad vill du se mer av i min blogg?
 2. Vad tycker du om min blogg?
 3. Har ni frågor som ni vill ha svar på av mig? Fråga på. Jag kommer publicera det i ett blogginlägg tillsammans med mina svar naturligtvis.

Jag är rätt så trött idag för jag gick upp 02:30 för jag kunde inte somna om. Man känner sig som en liten zombie idag. Jag förstår inte varför jag inte får sova om nätterna. Så här är det minst fem dagar i veckan. De andra två så är man helt slut så det är väl därför man får sova då. Det är jättejobbigt för man ska ju fungera som människa. Barnen behöver en alert mamma och jag behöver vara alert för att orka med allt som behövs göras. Men men...så är det och jag kan inte göra så mycket av det.

Det snöade här igår och idag låg det vitt på marken. Väldigt fint men jag är ingen vintermänniska så jag längtar till våren.

Nu ska jag göra en kanna kaffe och sedan fortsätta min dag här hemma. Ha det gott och sköt om er <3

Vinter

27 reaktioner på ”Era åsikter är viktiga

 1. Madelene

  Tycker faktiskt din blogg är precis som den är. Så förändringar eller så har jag inte som önskemål. Fortsätt som du gör

  Svara
 2. Hannas krypin

  Jag gillar din nya header! Angående dina frågor så svarar jag som jag alltid gör när bloggare vill veta vad läsaren vill läsa. Jag tycker att du ska skriva om det du vill och det du får inspiration till. Oavsett vad det handlar om. Men visst är det bra att få lite inspiration om man har bloggtorka. Jag skulle gärna vilja läsa förresten, ett inlägg om hur det är att ha så många barn som du har. Om det alltid har varit en stor dröm att ha en stor familj.

  Svara
 3. sofia

  Åh verkligen en fin header, älskar den! Jag tycker din blogg är bra som den är men skulle gärna vilja ha några recept! Jag tycker din blogg är väldigt spännande och personligt vilket jag gillar. Hur gammal var du när du fick ditt första jobb? 🙂

  Svara
 4. Carolina

  Jag har svårt att kunna svara på dessa frågor eftersom att det är första gången jag är inne på din blogg. Men jag hoppas att du får de svaren du behöver för att kunna göra det så bra som möjligt för dina läsare. Jag kan också tycka att det är viktigt att göra inlägg som är uppskattade samtidigt som jag oftast fokuserar på vad det är jag vill blogga om! 🙂

  Svara
 5. Viktor

  Intressant! Jag skulle vilja höra lite mer så här åsikter kring olika ämnen. Vart står du i olika frågor, brinner du för något sorts ämne? 🙂

  Jag tycker generellt din blogg är väldigt bra och det skrivs intressanta saker! 🙂

  Svara
 6. Fröken Rödlök

  Vad roligt att göra lite nya headers ibland och uppdatera bloggen, jättefin!
  Jag gillar att du skriver om din vardag, hur det går med barnen och vad du gör tillsammans med din familj, om dina åsikter och sådant =)

  Svara
 7. Sarah

  Så roligt att vara och leka lite på ett lekland 🙂 Headern var riktigt personlig med din familj 🙂 Så jobbigt att vakna typ mitt i natten 😦

  Svara
 8. Marie

  Ohh ja då förstår jag du är trött, men är ju lite så, vaknar man fel tid då kroppen börjar vakna till eller vad man ska säga då är det svårare att somna om

  Svara
 9. Kamilla

  Härlig din header blev. Jag gillar personliga bloggar som skriver om sina liv vilket jag tycker du gör. Fortsätt som du gör. Trist att du förlorade schack matchen nästan gång vinner du.

  Svara
 10. Jeanette

  Kan förstå att du blir trött, sömnen är ju en viktig del för oss :-/ Tycker du ska skriva om det som du gillar. Har frågat massa ggr förr om det i min blogg också, vardag och så är det som de flesta verkar tycka om att läsa om 🙂 Jag skriver om det som jag gillar för då blir det roligare och motivationen hålls lättare uppe.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: