web analytics
Gå till innehåll

Ett äpple på trädet

Sitter här med en kopp kaffe o försöker bli människa. Barnen ska snart lämnas till dagmamma och fritids o sen blir det jobb några timmar. Jag har ont i min höft idag. Började redan i går men hade hoppats på att det skulle vara borta idag. Det gäller att gå försiktigt idag med andra ord. Risken finns annars att jag dalar ner i marken.

Idag är det den 1 Juli. Vart tog alla dagar vägen? Det var inte så längesen vi var hemma hos svärmor och firade nyår tycker jag. Tycker dagarna går än fortare nu ju äldre man blir. Tiden springer i väg o man hinner knappt med själv.

Ni missar inte min tävling jag har där man kan vinna en sminkväska? För att vara med i tävlingen så går ni in här. Tävlingen avslutas den 6 Juli kl 18.

Nördiga jag tycker att det är lite otroligt att ett frukt växer sig stor. Så jag bestämde mig för att fota ett äpple en gång i veckan och följa det från liten till stor.  Fotot nedan tog jag den 25 Juni. Inte för att jag tror att det växt sådär jättemycket till på lördag så ska jag ändå ta ett kort då. Intressant o se förändringen. (tycker jag iaf)

Önskar er alla en fin dag. Här lyser solen så det blir väl en fin dag med idag. Igår hade vi 28 grader så man ska ju inte klaga!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: