web analytics
Gå till innehåll

Ett år har gått

Idag för ett år sedan så blev jag utskriven från den psykiatriska avdelningen i Kalmar. Jag kände mig som ett asplöv som for i vinden. Ångest som tog överhand och depression som gav sig till känna. Jag mådde bättre än vad jag gjorde innan jag blev inlagd men var långt ifrån mitt forna jag. Dock så kändes det ändå bra att bli utskriven. Jag var bara tvungen att prioritera mig själv, men det var inte så enkelt.

Så hur är det idag då ett år senare? Ja bättre än för ett år sedan men jag är inte i mål än. Det har tagit tid och jag får ge det tid. Bara jag får vara i fred och få lugn och ro så blir det nog bra till slut.

Igår var jag hos min samtalskontakt. Henne har jag kvar till april sen går hon förmodligen i pension. Vi pratade lite om vintern då snön föll utanför. Jag var kaxig och sa att detta fixar jag. Det känns annorlunda med vintern detta året än de andra åren. Tills idag då det hade kommit mer och att kylan bet sig fast. Jag hatar fortfarande vintern och jag kände mig med en enda gång deprimerad och ångesten lurades under ytan.

Jag har mina hemuppgifter från min terapi som ska göras och helst ska de så klart göras utan undvikande. En av uppgifterna är att gå till stan och hamnen. Att gå i denna kyla som vi har nu i Borgholm är ju ingen höjdare. Jag gick dock ner och kände mig nöjd med min insats 😉 men jag var glad när jag var hemma igen.

Ikväll blir det en film. Sedan blir det sängen. Det är mina planer.

Önskar er en fin fredag!

Längtar till att få möta en kväll som denna ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: