web analytics
Gå till innehåll

Ett år till på nätet

Så då var det dags att förnya sjubarnsmamman.se. Har väntat med att göra det för jag var inte ritkigt överens med mig själv om jag skulle fortsätta att blogga eller om jag skulle lägga ner den. Jag bestämde mig för att förnya den i ett år till i alla fall.

Jag har varit så dålig med att blogga den sista tiden. Jag har haft svårt för att hitta orden. Ja egentligen inte för när jag tänker dom så flödar dom men när jag ska sätta mig ner och skriva så blir det tvärstop.

Men men...sånt är livet.

Nästa vecka är det lov och jag längtar dit. Alla måsten försvinner i stort sett och vi kan göra sådant vi tycker är roligt. Vi får väl se om vi hittar på med. Hoppas bara att det blir någorlunda fint väder.

Jag har ett litet berg av kläder som måste vikas och läggas in i garderoberna. Det görs ju inte av sig själv så det är väl bara att gå på det, men det är så tråkigt. Samt så får jag så ont i mina handleder. Det är förmodligen kylans fel.

Ni får ha det så bra och sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: