web analytics
Gå till innehåll

Ett gott skratt förlänger livet

Jag fick mig ett skratt precis. Jag skrattade så jag grät. Hampus gjorde läxan och han var lite motsträvig till att göra den. Han var trött efter fotbollsträningen. Jag fick hela tiden säga åt honom att göra sin läxa. Jag sa Gör den ändå. Där blev han sur och sa samma sak som jag. Det roliga var att han härmade min skånska hahahaha. Själv pratar han ju ingen skånska hahaha...Ja det skrattet behövde jag. Det har varit en seg dag. Vissa dagar vill aldrig ta slut.

Just nu är så är det sovdags för de små. Benjamin och Beatrice samt Stéphanie är på slotts och drygar sig lite. Robin och Tove är på gymmet. Robin frågade om jag skulle med men Fredrik har jouren idag så det gick inte. Orkade inte heller ärligt talat, men det hade nog varit bra att motionera bort det låga humöret egentligen. Ska dit i morgon iaf med Stéphanie och kanske Robin.

Jag har städat idag. Hela kylen tvättade jag av och gjorde riktigt i ordning. Sen tog jag golven på nedervåningen. Nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Ska vika tvätt oxå för det behövs. Ha en fin kväll. Kram och god natt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: