web analytics
Gå till innehåll

Ett leende kostar tydligen en förmögenhet

Ja då var det tisdag. Jobbade några timmar idag och efter det så gick jag till banken med tvillingarna. Det var dags för ett all konto UNG till dom. Till det kontot så ska de få ett uttagskort. Vi gick ner och när det var vår tur så såg jag att vi skulle få den sura kvinnan. Ett leende från henne har man aldrig fått.

Jag pratade på om att vi skulle ha ett uttagskort och hon frågade om vi hade lämnat in en bekräftelse. Hmmm...bekräftelse på vad? frågade jag. Hon tittar på mig precis som om jag var ett ufo. Hon såg väldigt förvånad ut. "Ja ursäkta mig för att jag inte förstår vad du inte säger" hade jag lust att säga till henne men frågar vänligt "Vad för bekräftelse"

Ja det fick jag aldrig veta för i den vevan så ville hon ha tvillingarnas leg och Benjamin hade inte sitt med sig. Vi skulle få gå hem och hämta det och sedan komma tillbaka. Jag sa att då kunde hon fixa till Beatrice som hade sitt leg med sig men jag fick då veta att det var bättre att ta båda samtidigt. Varför det skulle vara det vet jag inte. Kanske ville hon inte hjälpa mig eller så var det för att hon var hungrig. När vi kom tillbaka så var hon nämligen på lunch. Det passade mig alldeles utmärkt för då fick vi en ny som skulle hjälpa oss.

När det blir vår tur igen så går vi fram och jag säger samma sak till henne som till den andra. Jag får samma svar tillbaka sm den förra kvinnan gav mig "Har ni lämnat in en bekräftelse?" "Vad är det för bekräftelse" frågade jag. "Det är en bekräftelse att förmyndaren bekräftar att de får öppna ett UNG konto"

Jag vet inte om jag var osynlig eller om hon inte förstod att det var mina barn, men det sa jag i början men hon missade kanske det. "Jag är här" sa jag. "Jag är deras förmyndare. Jag ger dom bekräftelse" Sedan fick jag en hel hög papper som jag skulle skriva på. På en sida skulle jag skriva personnummer, stad och datum flera gånger. Det räckte inte med en gång utan två, tre.

Ja efter många om och men så fick dom ett UNG konto och ett uttagskort väntas komma hem i brevlådan denna vecka. Kruxet är att vi måste ner ännu en gång för aktivera korten samt göra så att de får swish och bank-id. Jag hoppas att vi inte får den sura damen som tror att ett leende kostar en förmögenhet!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: