Gå till innehåll

Ett litet underverk är född ❤

Jag går på små rosa moln av förälskelse. Orsaken är en underbar liten flicka som jag blev farmor till i natt kl 04:42. Hon vägde 3495gram och är 50cm lång 🥰

Jag har längtat efter denna dagen. Planerat att åka till Gotland. Sen kom corona. Tänkte att det kanske inte är värt att åka över till Gotland. Tänk om man drar med sig smitta dit?! Hade aldrig kunnat förlåta mig själv. Sen igår så pratade vi om det och tänkte att det kanske går i alla fall. Letade efter avgångar och vad det skulle kosta. Då får jag veta att man inte får köra längre än två timmar inom Sverige. Regeringen har fastställt det. Hade ingen aning om det. Med det så var det bestämt. Det blir ingen resa till Gotland 😪😪😪

Sedan går man ut här i Borgholm och ser massor med stockholmare här. Som inte bor här utan har åkt hit över långhelgen. Gäller inte färdsträckans tid 2 timmar hemifrån alla i Sverige?

Tycker det är så respektlöst. Det gäller alla som träder över de regler som är satta!!!

Men hur det än är så kan ingen ta ifrån mig glädjen över ännu ett barnbarn ❤ Jag är i sjunde himlen, men visst är jag ledsen över att inte få kunna hålla henne. Pussa på henne och bara få kunna viska i hennes öra att hon är älskad ❤

Lilla Alizia som är 2 1/2 år är alltså storasyster nu. Lilla skruttan ❤ Underbart ❤

Ett stort GRATTIS till min äldsta son och svärdotter för ert andra välskapt barn. Älskar er alla ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: