Gå till innehåll

Ett misstag kan orsaka mycket

Jag gjorde nytta hela dagen i går fast inte hemma. Samma sak gäller idag. Hur dagen kommer se ut vet jag inte än men den blir nog bra 🙂

Jag har ju atopisk eksam och jag tål inte nickel och gräs. Jag brukar få eksem på händerna men de ser fina ut nu, men däremot har jag fått i ansiktet. För ca 3 veckor sedan så fick jag jätte mycket runt munnen och det gjorde ont. Jag gick till doktorn och fick beskedet att jag hade fått infektion i eksemet.

Jag fick antibiotika och på grund av antibiotikan så fick jag svamp i underlivet. Ingen hit precis. Det är synd att inte doktorn upplyser en om att man kan få svamp när man tar antibiotika. Då hade man kanske varit mer förberedd.

Nu har jag varit fin runt munnen en vecka ca och antibiotika kuren är över. Vad händer nu? Jo jag börjar få tillbaka min eksem. Det är klart man blir lite orolig för man vill ju inte börja på en ny procedur. Jag försöker dock bara ta det som det kommer för stress och oro kan försämra eksemen.

Annars är det lugnt. Jag har läst lite nyheter. Det är presidentval i USA. Romney har tydligen gjort bort sig. Det gäller att tänka först och tala sedan. Det är inte alla som gör det. Gör man inte det så är det väldigt lätt att hamna i blåsväder.

Jag vet inte vem som är bäst man för jobbet men jag tycker att Obama har klarat det bra. Så han kan lika bra fortsätta tycker jag.

Nu ska jag fortsätta att göra lite nytta. Ha en bra dag!

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: