web analytics
Gå till innehåll

Ett nytt år väntar

Då går vi mot sista dagen på detta året. Det har varit ett händelserikt år. Både positiva och negativa saker har hänt. Jag är en kvinna som försöker se allt positivt även i det negativa. Vi kan bara se framåt och ta lärdom av allt som hänt.

Det kommer bli ett tufft år för oss alla fast på olika plan, men det viktigaste av allt är att vi har varandra. Året som gått har gett mig och Fredrik en svärdotter som står fast bredvid min sons sida. Vi har även fått två barnbarn. En pojke och en flicka. En liten Sebastian och en liten Alizia. Nellie hade vi redan.

Vi är många i familjen och jag är otroligt stolt över den. DET kan INGEN ändra på!

Jag hoppas att ni alla får ett Gott Nytt År!

Sjubarnsmamman

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: