web analytics
Gå till innehåll

Ett nytt år

Nytt År. Nyårsafton firade vi med min näst äldsta son och hans sambo. Dom kom hem, vi åt middag och delade ut paket. Sedan åkte vi till gravarna och tände ljus. Det var en mycket mysig Nyårsafton. Jag älskar att ha mina barn samlade men det är även underbart att ha dom en och en. Denna gången hade jag två. Robin och Pontus. Man hinner umgås på ett helt annat sätt.

Första dagen på detta året föll det snö från skyn. Dagen efter var det blask. Nu är det is, blåst och kyla. Året började inte bra för min del gällande kyla. Men nu kan det bara bli bättre i alla fall.

Det gångna året har varit rätt så lugnt. Har varit hemmavid den mesta av tiden. Umgåtts med mina barn och deras familjer. Grillat de sommardagar då det har varit fint väder. Åkt till Göteborg för att träffa min yngsta dotter. Varitvpå barndop I Skåne. Min brorsdotter döptes. Min terapi för PTSD går framåt. Det tragiska var att min svärmor dog.

Nu blickar vi framåt och hoppas att detta året ska bringa hopp om en bättre framtid för dom som behöver det!

Jag önskar er alla ett Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.