web analytics
Gå till innehåll

Ett nytt spår

Ännu en fredag. Vad ska ni göra i helgen då? Själv ska jag ta mig upp till min pappas grav och göra i ordning där. Om det inte regnar vill säga. Det regnade igår men idag skiner solen. Snacka om ett skiftande väder.

I förmiddags så gick jag med ångest. Jag satte mig för att rita lite. Det brukar få mig att tänka på annat. Det gjorde det med. Satt nog i några timmar. När jag var klar så fick jag lite dåligt samvete. Den tiden kunde jag gjort nytta i hemmet i stället. Men det är inte ofta som jag sätter den tiden till mig själv.

Vi har kommit in på ett nytt spår i terapin. Det skrämmer mig lite. Inte själva spåret i sig men vad det innebär och vad det gör med mig. Svårt att förklara...då måste jag berätta vad det är och det är jag inte redo för än. Om jag någonsin blir det.

Det hela har i alla fall fått mig att fundera och åter fundera. Min hjärna har fått arbeta med andra ord. Samtidigt som spåret känns skrämmande så är jag samtidigt lättad. Jag har det av en anledning och att jag då har det känns som ett bevis på vad som faktiskt har hänt i mitt liv. Inte vad det har hänt utan att något har hänt. Låter flummigt...jag vet. Kanske så förklarar jag en dag! När jag vet mer om vad det egentligen är.

Blir bara så ledsen, besviken och ibland rätt så arg för hade de vuxna hjälpt mig när jag verkligen behövde det som barn så hade jag förmodligen inte haft det som jag har det. Jag vet att det inte hjälper att tänka på det så men ibland kan man inte hjälpa vad tankarna gör. De lever sitt eget liv ibland.

Jag är glad över att ha min familj i min närhet. Det är dom som ger mig styrka.

Jag önskar er alla en fin helg. Sköt om er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.