web analytics
Gå till innehåll

Ett stort GRATTIS till dig

Ett stort GRATTIS till min mamma som fyller år idag. Jag for iväg och lämnade barn i morse och tänkte ringa och gratulera henne men jag tänkte vänta tills jag hade ätit frukost och druckit mitt kaffe. men jag hann att läsa mina kommentarer innan jag hade tänkt och ringa mamma och en av kommentarerna var inte så värst rolig. Mamma ringde själv. Hon hade sett kommentaren. Vi pratade och sedan lade vi på. Det slog mig ändå rätt så fort att jag inte hade gratulerat henne så¨jag ringde tillbaka.

GRATTIS mamma. Jag hoppas du har haft en fin dag! Puss och kram. Älskar dig!

 

Jag sitter här och äter pepparkaka som barnen har gjort. De har fantasi iaf 😉

 

Våran honkatt Skruttan är rolig. Hon älskar alla trånga utrymmen. Jag har slagit in julklappar idag och jag la dom i en kartong. Medan jag fixade maten så satte jag ut kartongen i hallen så länge. Jag hann inte sätta den där förrän Skruttan hoppade upp och lade sig på julklapparna.

Det blir en film i kväll har vi bestämt. Vilken vi ska se vet jag inte än men det ska bli en lugn kväll framför tv:n iaf. Jag önskar er läsare en mycket fin kväll. Sköt om er!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

4 reaktioner på ”Ett stort GRATTIS till dig

 1. Anna

  Hej! Det är första gången som jag är inne på din blogg, råkade halka in här 🙂 Hur gör man om man vill kunna se vilka som besöker en? Skulle jätte gärna vilja göra den inställning på min dator.

  Fin blogg föresten.

  /Anna

  Svara
 2. Smulan

  Tack så mycket 🙂

  Det finns något som heter Statcounter. Där kan man se vem som besöker och var de kommer ifrån. Man kan även se om de söker sig till bloggen eller om de kommer in via någon annan länk. Om de är återbesökande eller första gången.

  Man gör sig medlem på den sidan och man får en kod där inne som man lägger i sin blogg. Sedan tar den in information. Mycket bra verktyg.

  Lycka till 😀

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: