Gå till innehåll

Familj innebär inte alltid blodsband

Idag är det en sådan dag som jag känner mig totalt värdelös. Igår storstädade jag mitt kök. Tvättade några maskiner tvätt. Idag får jag betala för det. Hade jag nog fått ändå för mina leder är inte som dom borde vara. Jag sover dåligt på nätterna. Vaknar tidigt vilket resulterar i att dagen känns superlång.

Jag har inga panikattacker i alla fall men ångesten lurar runt hörnan ibland. Har fått mediciner som gör att jag ska klara av min vardag. Ibland känns även det som en motgång. Att behöva ta en massa mediciner för att man ska fungera någorlunda. Men det är bra att det finns.

Var med min yngsta dotter hos läkaren igår. Förra veckan var min äldsta dotter hos läkaren och jag följde med. Vi har samma läkare. Undrar om hon tänkte något. När jag var där själv veckan innan så fick jag ångest och panikattack innan besöket och jag var helt ifrån mig när jag väl kom in. Sätt i ett väntrum och fick vänta i en halvtimma innan hon kom. Det kändes som rena tortyren.

När jag inte kan göra något hemma så känner jag mig så oduglig. Jag känner mig både ledsen och besviken på mig själv. Värdelös är ett ord som dyker upp.

Fantastisk familj

Jag har en fantastisk man som förstår mig. Jag har fått känslan av att han faktiskt äntligen vet hur jag känner det. Speciellt efter jag sökte hjälp och blev inlagd. Jag har fantastiska barn som finns där. Som förstår och som är rädda om mig. Jag vill inte göra dom besvikna.

Att ha en familj innebär inte bara att man har blodsband. Saknar Carina som var min bästa vän. Hon var som en syster för mig och hon var en av min familj. Vi pratade och vi lyssnade på varandra.

Ja livet blir inte alltid som man tänkt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: