web analytics
Gå till innehåll

Familjeband är viktiga

Vi går mot nytt år och förhoppningsvis så blir 2023 bättre är 2022. Jag ska försöka summera detta året men det kommer bli svårt. Kommer inte ihåg så mycket ärligt talat men det löser sig nog.

Så hur ska ni fira nyår? Själv ska jag vara hemma och fura med familjen. Vår dörr är öppen för den som vill komma. Så har det alltid varit. Att känna dig välkommen är väldigt viktigt. Den känslan gör en trygg på något sätt.

Jag har två hemmavarande barn men Hampus ska fira med sin flickvän och kompisar. Så det blir Pontus kvar. Det kommer bli en lugn dag. Hur resten av min barnaskara ska fira vet jag inte. Vart dom än kommer vara så hoppas jag att se får en fin dag.

När jag tänker på min egen barnskara så tänker jag på mina egna syskon. För mig är det viktigt att mina egna barn har en bra relation, för det har inte jag med min egen. Jag har 9 syskon men har enbart kontakt med ett. Sorgligt egentligen. Så varför har jag ingen kontakt med dom andra 8 då? Ja det är bra fråga. Jag har gått min egen väg! Kan bero på det samt att skitsnack har gått bakom min rygg. Jag har sagt ifrån. Det har aldrig gillats.

Min önskan var när jag fått mina barn att de skulle hålla ihop. De lever sina liv men önskan är att de alltid ska kunna luta sig tillbaka på sina syskon när det behövdes. Familjeband är viktiga. Tycker jag i alla fall.

Jag är stolt över mina barn! Tycker att dom är fantastiska. När jag ser på dom så känner jag att jag faktiskt har lyckats med något av mitt liv. Jag känner mig mindre värdelös då.

Jag fick 7 barn, men har burit på 9st. Fick missfall när jag väntade mitt första barn. André skulle varit tvilling. Fick ett missfall med ett barn mellan Hampus och Pontus. Att få missfall sätter ärr i själen. Ett missfall gör att man blir extra beskyddare till övriga barn.

Jag har fått några barnbarn med. Ljuvliga små hjärtan som är farmors allt. Att se ens eget barn med sitt barn går inte att beskriva med ord. Kärleken som man bär på inombords är som balsam för själen. Den får en att må bra.

Ja jah skulle kunna skriva en hel bok om det men för eran skull så låter jag bli 😉

Ja...Det var lite om det. Idag ska jag fixa lite med barnbarnens julklappar. Det är bara Liam som har fått sina men de andra små hjärtan har inte fått sina än. Men snart.....

Jag hoppas att ni har det bra. Önskar er en fin dag!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: